Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Amerikába megy Zalatnay Sarolta

nepszava.hu|2016. jún 16. 18:24
[A+ A-]

Forrás: TV2/Mokka/Facebook

Ahogy a Népszava is beszámolt róla, folytatólagosan elkövetett csalással vádolt énekesnőt jogerősen is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a múlt héten. Bár Cini a döntés értelmében megúszta a börtönt, kétmilliós tartozását így is vissza kell fizetnie, ezért kénytelen minden fellépést elvállalni, még Amerikáig is elmegy, hogy pénzt keressen.

Az énekesnő a Story magazinnak mesélt arról, hogy még mindig hívják koncertezni, nemsokára például Szegeden, Tatán, Tarcalon és Szlovákiában lép fel, ősszel pedig Kanadában és Amerikában is turnézik majd.

Cini a Mercedesről, amivel a bírósági tárgyalásra érkezett, azt mondta, hogy ez nem drága autó, „mindössze 800 ezer forint az értéke”, és azóta használja, mióta a bank elvitte a lízingelt kocsiját.

Mint írtuk, korábban a felperes Abonyi Mónika - akit a vádirat szerint Cini alig négy hónap alatt rövidített meg - úgy nyilatkozott Zalatnayról: Közel kétmillió forinttal tartozik. Az már biztató, hogy első fokon elmarasztalták, de megérdemelné a börtönt is. Meg kell állítani Cinit! Számos helyről hallottam, hogy tartozik másoknak is. Eddig azonban én vagyok az egyetlen, aki pert indított ellene. Igaz, nekem voltak bizonyítékaim és tanúm is arra, hogy mi történt. Sokaknak állítólag nincs, így futhatnak a pénzük után - mondta a Borsnak korábban Cini feljelentője, aki egy tévéműsor felvételén ismerkedett meg az énekesnővel. 

Zalatnay felajánlotta, hogy kapcsolatai révén segít támogatókat szerezni Mó­nika alapítványának, ehelyett azonban hol autólízingre, hol rezsire, hol a karácsonyi kiadásokra kért kölcsön. Azt ígérte, hogy lánya, Niki közel hetvenmilliós amerikai örökségéből 2011 januárjában rendezi az adósságát, de ezt azóta sem tette meg.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!