Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Schobertné cikis viselkedésén háborogtak a luxushotelben

nepszava.hu|2016. júl 1. 08:18
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Rubint Réka a családjával születésnapját ment ünnepelni az ország egyik legexkluzívabb szállodájába, a Hertelendy-kastélyba. Bár Schobertéknek édes volt a pihenés, a szállóvendégeknek már kevésbé, őket ugyanis teljesen kiakasztotta a fitneszlady viselkedése. Réka futás után izzadtan, ruhástól ugrott az ötcsillagos hotel medencéjébe - írja a Bors az egyik vendég panasza alapján.

„Tisztelt Szállodaigazgatóság! Meglepődve vettem tudomásul, hogy az Önök ötcsillagosnak titulált szállodájában olyan igénytelen vendégek is megszállnak, mint Rubint Réka, aki, miután futott 10 km-t és jól megizzadt, zuhanyozás nélkül ugrik a medencébe. Erről egy szép kis videót is feltett a Facebook-oldalára. Érdekelne, hogy ez egy elfogadott viselkedés-e Önöknél, illetve hogyan biztosítják a többi vendég számára a higiénikus körülményeket” – írta Réka "feljelentője", aki dühödt leveléből kihagyta, hogy a fitneszlady ruhástól ugrott a medencébe.

Rubint Réka így reagált a bulvárlapnak az őt ért vádakra: "Tényleg mindenbe belekötnek, amit csinálok, de arról például sosem beszélnek, amikor több ezer embert tornáztatok egyszerre. De nem érdekel, nem vagyok hajlandó meghallani ezeket a hangokat. Carpe diem, vagyis élj a mának, én eszerint élek és így vagyok boldog" - fogta rövidre a fitneszedző.

Réka futás után, a csobbanás előtt pózolForrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Réka futás után, a csobbanás előtt pózol a kastélyban. Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala

A szálloda képviselője nem volt hajlandó nyilatkozni Réka viselkedésével kapcsolatban, a kommentelők azonban annál inkább. Egy részük szerint az esetet túlreagálták, mások szerint viszont Schobertné nem minden helyzetben tudja, hogyan kell viselkedni.

A szóba forgó "botrányos" ugrás pillanatait ide kattintva csodálhatja meg!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!