Előző
Következő
új cikk

Sport

Célegyenesben a vívók felkészülése

Népszava-információ|2016. júl 22. 05:53
[A+ A-]

Imre Géza FOTÓ: EUROPRESS/GETTY IMAGES

Négy különböző helyszínen készülnek Rióra vívóink. Párbajtőr olimpikonjaink Tatán edzenek, Szász Emese, Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András és Somfai Péter felkészülését számos szakember mellett 25 edzőpartner segíti.

“Mindenki egészséges, teszi a dolgát. Nagyszerű érzés látni azt, hogy ennyien és ilyen lelkesedéssel segítik ennek az öt embernek a célját. Mindenkiről csak a dicséret hangján beszélhetek” – számolt be a Magyar Vívó Szövetség honlapjának Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány.

Női kardozó Európa-bajnokunk, Márton Anna a férfi kardozókkal együtt Németországban, tőrözőink, Mohamed Aida és Knapek Edina Olaszországban készült a héten. Szilágyi Áronék felkészüléséről a világ-, Európa- és olimpiai bajnok Szilágyi edzője, Decsi András nyilatkozott.

“Megérkezett hozzánk Áron és Decsi Tamás mellé Szatmári András, valamint Gémesi Csanád. Így aztán edző édesapámmal és Bodnár József sportmasszőrrel együtt heten vagyunk az edzőközpontban. A németek mellett itt vannak a franciák is, erős ellenfelekkel tudunk készülni az olimpiára.” A riói játékok vívószámait augusztus 6. és 14. között rendezik.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!