Előző
Következő
új cikk

Belföld

Mészáros Lőrinc felpattan a luxusjachtra - Videó és szöveg erős idegzetűeknek!

nepszava.hu|2016. aug 25. 20:10
[A+ A-]

Ez még csak illusztráció ( az igazi a cikkben) - Thinkstock fotó

Vallja be, ha már meglátja valahol a cikkek között, hogy Mészáros Lőrinc, vagy Felcsút, vagy hatalmas birtok, vagy szállodák, esetleg luxusnyaraló a szigeten, már csak legyint: igen, tudom, de mit tegyek. De talán nézte, vagy hallgatta, netán olvasta ahogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a "kormányinfón" foghegyről kioktatta az újságírókat, és rajtuk keresztül a népet, hogy miként is kell gondolkodniuk "migránsokról" Európáról, a sportról, vagy épp Bayer Zsolt kitüntetése kapcsán (!) tiszteletben tartásról, megértésről, és egyéb elegáns, polgári értékekről. Szóval miközben halljuk a plakátokon, a médián keresztül az okítást, nem úszhatjuk meg, hogy tájékozódjunk a valóságról, hiszen itt élünk, itt élnek gyerekeink (már aki még nem menekült el külföldre) esetleg unokáink. Szóval szerintem olvasson tovább. 

Az izgalmas és alapos cikket arról a luxusról, amit mi finanszírozunk Orbán Viktor jóbarátjának ( az ellenzék szerint strómanjának) a  Magyar Narancs jelentette meg, fotókkal is dokumentálva/sokkolva. Mert hát egy dolog hallani róla, és más dolog azért látni Felcsút polgármesterét, ( azért se jövünk elő a gázszerlő dologgal, ennél sokkal jobban tiszteljük a valódi munkásembereket) amint a 35,4 méter hosszú, a népszerű Azimut 116 hajóosztályba tartozó, 2008-ban épített ( Stefano Righini tervei alapján, belső design Carlo Galeazzi ) luxusjachton ejtőzik, miközben többségünk itthon gályázik a mindennapi betevőért, a gyerek közelgő iskolakezdéséért... (sorolhatnánk)   

Felkészült? Akkor rajta. 

Mészáros Lőrinc a feleségével nyaral

Fehér szuperjacht siklik ki a zadari kikötőből, mögötte egy fekete gumicsónakban Mészáros Lőrinc figyeli, ahogyan a négyfős legénység teszi a dolgát. A kormányos a móló mellett elhaladva enyhén balra veszi az irányt. Mészáros 20-25 méterről követi a jachtot, fekete pólót visel, mint a legénység többi tagja. Az idő gyönyörű, és láthatóan nagyon jól érzi magát - ábrázolja a ránk váró vizuális kalandot a Magyar Narancs.

Nem sokkal később a hajó a szomszédos Ugljan sziget felső spicce felé veszi az irányt. M. L. addigra már természetesen visszamászott a fedélzetre. A felső szinten áll a bárpult, onnan kiválóan látszik a sziget nyugati oldalán álló 700 millió forintos Villa Maria, Mészáros adriai villája. Az épület kapuját aranyozott oroszlánok szobrai őrzik - folytatódik a cikk, és innentől kezdve a MN portáljára irányítanánk azokat az olvasókat, akik felkészültek a további elképesztő, és az eredetét legalábbis sejthető volta miatt visszataszító luxussal való további ismerkedésre. Csak, hogy tudják, hol élünk, és hogy miközben a többség a Mátrix egyik oldalán éli a keményen dolgozó kisember mindennapi, gyakran küzdelmes életét, a túloldalán lassan már teljesen felépült egy Másik Magyarország. A mi pénzünkből persze. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!