Előző
Következő
új cikk

Belföld

TV2-riport - Vona felesége nyílt levelet írt Lévai Anikónak

nepszava.hu|2016. nov 11. 09:54, frissítve: 2016. nov 11. 12:16
[A+ A-]

Ha azt hittük, hogy már nem süllyedhet mélyebbre a TV2 Tények Exra című műsora, akkor megint tévedtünk. A csatorna most előkerítette Terry Black-et, aki azt állította, hogy Vona Gábor évekkel ezelőtt férfiak által látogatott orgiákon vehetett részt. A Jobbik elnökének felesége,  Szabó Krisztina nyílt levélben kérte Orbán Viktor feleségét, Lévai Anikót, hogy állítsa le a férjét.

Pár nappal ezelőtt még a TV2 hajléktalanokról készített botrányos riportja keltett országos felháborodást, tegnap pedig újabb brutális támadást intézett a csatorna a Fidesz és Orbán Viktor egyik főellensége, Vona Gábor ellen. A Tények Extra című műsorban a transzvesztita celeb, Terry Black állította, hogy 2001 és 2003 között szemtanúja volt annak, hogy a Jobbik elnökének homoszexuális kapcsolatai voltak.

Vona feleségénél itt telt be a pohár, Vona-Szabó Krisztina a riport után nyílt levelet írt Lévai Anikónak, amiben azt írja: „A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb hír szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk. Ezúttal olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve."  - írta Szabó Krisztina, hozzátéve: feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. (...) Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat".

A teljes levelet itt olvashatja:

A Jobbik elnökét nem először támadták magánélete miatt. Korábban a Ripost azzal rukkolt elő, hogy Vona sorra csalta feleségét női kollégáival is, szexuális töltetű leveleit pedig a párton belül is olvasgatják. A szaftos üzenetekből jókora részleteket idézett a kormányhoz közel kerülő Origo is. Legutóbb szintén a jobboldali médiabirodalomhoz tartozó Ripost számolt be arról, hogy a Jobbik elnökét pártján belül is támadják, mert nem szavazta meg az alkotmánymódosítást.

De - mint köztudott - a TV2-nek sem ez az első húzása Orbán ellenségeinek lejáratásában. Kökény-Szalai Vivien, a Story magazintól átigazolt hírfőnök jelenléte óta többször támadták már Juhász Pétert, aki a kormányfő korrupciós ügyeit próbálja feltárni, Volner János jobbikos képviselőt - szintén magánéleti, szexuális ügyeivel, Spéder Zoltánt, Pukli Istvánt és az ősellenség Soros Györgyöt is.

Lévai nem fog válaszolni Vona nejének
Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét a hvg.hu kereste meg, aki úgy nyilatkozott: "Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része. Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik. Lévai Anikó - ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával - nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban." A portál megkereste Vona-Szabó Krisztinát, aki azt mondta, levelére még nem kapott választ, de tart tőle, hogy nem is fog.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!