Előző
Következő
új cikk

Belföld

Orbán felesége nem válaszol a Jobbik-elnök nejének

nepszava.hu|2016. nov 11. 11:49
[A+ A-]

Lévai Anikó - ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával - nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban - ezt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökre válaszolta a hvg.hu-nak, miután Vona Gábor felesége nyílt levelet írt Orbán nejének a férjét ért támadások miatt.

Ahogy lapunk is beszámolt róla, a TV2 legújabb a Fidesz és Orbán Viktor ellenségeinek lejáratását célzó riportjában Terry Black azt állította, hogy 2001 és 2003 között szemtanúja volt annak, hogy a Jobbik elnökének homoszexuális kapcsolatai voltak.

Vona feleségénél itt telt be a pohár, Vona-Szabó Krisztina a riport után nyílt levelet írt Lévai Anikónak, amiben azt írja: Ezúttal olyan mélyre süllyedt az Orbán Viktor emberei által irányított sajtó a férjem és a családom lejáratásában, ami szerintem messze túlmegy a hataloméhség és a politikai logika határain. A jó ízlésről már nem is beszélve."  - írta Szabó Krisztina, hozzátéve: feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. (...) Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat".

Havasi Bertalan a hvg.hu kérdésére azt válaszolta: "Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része. Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik. Lévai Anikó - ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával - nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban."

A portál megkereste Vona-Szabó Krisztinát, aki azt mondta, levelére még nem kapott választ, de tart tőle, hogy nem is fog.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!