Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Alföldi: nincs rendben az életem

nepszava.hu|2016. nov 21. 10:08
[A+ A-]

Fotó: Népszava

Alföldi Róbert hazánk egyik legsikeresebb színházi szakembere, a Nemzeti Színház volt igazgatója, ám ő mégsem teljesen elégedett az életével - írja a Blikk.

A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorában vallott többek között arról is, hogy azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein bizony kudarcot vallott.

- Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy szerencsém volt: jókor voltam jó helyen, és nem féltem váltani. Amikor kiléptem a Vígszínházból, szinte senki nem értette, miért megyek el onnan, ahol jó helyem van, ahol először rendezhettem életemben, de akkor azt éreztem, hogy beleőrülök, ha még évekig ez így megy tovább – kezdte  Alföldi. – Azóta sem bántam meg a döntést, jónak bizonyult, rengeteg munkám van.

- Nem tagadom, azért is dolgozom ennyit, mert az életem többi területe nincs rendben. Például nálam a nyaralás is érdekes kérdés. Csak akkor megyek, ha van valakim. Egyedül minek menjek? Hogy szembesüljek a magánnyal? Na, azt már nem. Amúgy is, nem szeretek én mások előtt fürdőruhában vagy meztelenül lenni, szemérmes vagyok, a színpadon persze az egész más.

Bővebben itt olvashat a rendező életéről!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!