Előző
Következő
új cikk

Bioritmus

Ügyelet! - Sürgősségi gyógyszerfutár a neten

nepszava.hu|2016. nov 29. 14:59
[A+ A-]

Illusztráció/Thinkstock

Ma kezdte el működését hazánkban az első patika egészségportál, amely több mint 10 000 eredeti egészségügyi és szépségápolási terméket kínál, és szállít házhoz - írja a Figyelő.

Az "éjjel-nappal nyitva tartó" patika.net gyógyszertár az Országos Gyógyszerészeti és Élelmiszer-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyével végzi internetes gyógyszer-kereskedelmi tevékenységét. A Figyelő Online- hoz eljuttatott közlemény szerint a patika.net sürgősségi gyógyszerfutár szolgálata Budapesten - a telefonhívástól vagy online rendelés leadásától számított - 50-90 percen belül házhoz szállítja a vény nélkül kapható gyógyszereket, más patikai termékeket. Országszerte a Magyar Posta futárszolgálata 1 munkanap kézbesítési időgaranciával kézbesíti a megrendelt termékeket, törzsvásárlók részére akár ingyen. Az utánvét összegét a vásárlók készpénzzel, bankkártyával, vagy online fizetéssel (paypal) is rendezhetik, de a patika.net oldalain egészségpénztári számlára is lehet vásárolni. Külföldi szállítás esetén versenyeztetik a futárszolgálatok ajánlatait.

Vényköteles gyógyszerek - gyógyszerész által történő - kiszállítása egyelőre csak Budapest belső kerületeiben érhető el, de a további terjeszkedés érdekében várják az ügyeletes gyógyszertárak, vidéki patikák és magángyógyszerészek jelentkezését.Lájkoljon minket a Facebook-on is!