Előző
Következő
új cikk

Belföld

Kunfalvi Nóra vezető pozíciót kapott a TV2-nél

nepszava.hu|2016. dec 19. 13:23
[A+ A-]

Forrás: Facebook

A Mokka felelős szerkesztőjeként dolgozik tovább Kunfalvi Nóra - írja a hvg.hu. Ő az a riporter, aki többek között Juhász Pétert, az Együtt alelnökét botrányosan, minden médiaetikát mellőző riporttal próbált lejáratni - sikertelenül. Ám az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien védelmezettje nem adta fel, az Orbán Viktor vagyonosodását vizsgáló politikus után Spéder Zoltánt is célba vette, akinek a TV2 emiatt most 6 millió forint sérelemdíjat fizethet.

Más munkakört kap, a reggeli Mokka című műsor felelős szerkesztőként dolgozik tovább január 1-től a botrányos lejárató riportjairól ismertté vált Kunfalvi Nóra - erősítette meg a portálnak a TV2 sajtóosztálya. Ez azt jelenti, hogy a Tények szerkesztőségéből távozik, mint riporter, és magasabb beosztásba kerül.

Ahogy lapunk is beszámolt róla, Kunfalvi Nóra az emlékezetes "G-pont" után állt fel három munkatársával együtt a Hír TV Célpont című műsorából, mondván, hogy szerintük Orbán "nem g*eci". A riporter ezután a szintén Fidesz-imádó 888.hu-hoz, majd az Andy Vajna tulajdonolta TV2-höz került, ahol már az első anyaga a lejáratásról szólt: akkor Zuschlag János volt szocialista politikus nyilatkozatával próbálták befeketíteni a kockás inges tüntetések vezéralakjává vált iskolaigazgatót, Pukli Istvánt.

Kunfalvi Nóra ezután Kökény-Szalai Vivien védelmében sorra gyártotta a kormány ellenségeit lejáratni próbáló anyagokat. Mindezek közül talán a legemlékezetesebb Juhász Péter pénzügyeinek bolygatása, ami után az Együtt politikusa feljelentést tett. Csak úgy, mint Spéder Zoltán, akinek összesen 5,7 millió forint sérelemdíjat ítélt a bíróság a Tények című műsor róla készített riportja miatt. 

A hvg.hu-nak bár sikerült elérnie Kunfalvi Nórát telefonon, de amikor megtudta, miért keresik, hirtelen arra hivatkozott, hogy rossz a vonal, majd letette a telefont.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!