Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Puzsér Róbert: "szektás nyugger" lett Vágó Istvánból

nepszava.hu|2016. dec 30. 10:31
[A+ A-]

FOTÓ: Facebook

Puzsér Róbert Mészáros Istvánnal, a Gój Motoros Egyesület vezetőjével tettlegességig fajult vitája után újabb "áldozatot" pécézett ki magának, most Vágó Istvánt illette olyan kifejezésekkel, mint "szektás nyugger", vagy épp "a rendszerváltás első nagy médiahazugsága". A Hír TV-n szereplő kritikus azonban most lehet, hogy mellélőtt, ugyanis a Legyen Ön is milliomos! legendás műsorvezetője higgadtan, de annál határozottabban válaszolt Puzsér újabb dühkitörésére.

„Vágó István a kilencvenes évek végén még akkora volt, hogy felvetődött, köztársasági elnöknek jelölik. Ma meg kit találunk a helyén? Egy agresszív, szektás nyuggert, aki a Facebookon trollkodik” – jelentette ki Puzsér saját műsorában, a Hír TV-n fu­tó Sznob­jektívben Vágó Istvánról, majd azzal spékelte meg az egészet, hogy "ő volt a Kádár-rendszer utolsó és a rendszerváltás első nagy médiahazugsága”. 

FOTÓ: Népszava

FOTÓ: Népszava

A kritikus a Borsnak kifejtette, hogy Vágó Istvánnal nem az a baj, hogy ne lenne nagy a tárgyi tudása, hanem hogy asszociatív viszonyba hozta a lexikális tudást a műveltséggel, a műveltséget meg az intelligenciával, ezért sokan azt hiszik, hogy a fejükben felhalmozott adatszerű tudás hasznos. Pedig az intelligencia meg a szellemi értékek nem egyenlőek az adatszerű tudással - emlékeztetett Puzsér, amire Vágó István indulat nélkül, intelligensen reflektált:

"Puzsér szerint az a baj velem, hogy „asszociatív vi­szonyba hoztam a lexikális tudást a műveltséggel, a mű­veltséget meg az intelligenciával. Nekem pedig az a bajom vele, hogy a rádióban, tévében, minden rendelkezésére álló médiumban rendszeresen ilyen dühkitörésekre vetemedik. Ha egyszer kiderül, mi is voltaképp Puzsér baja, majd megfontolom, érdemes-e bármilyen párbeszédet folytatni vele. Ennek addig csekély esélyét látom" - reagált Vágó, akit rajongói is megvédtek, így lehet, hogy a szókimondó műsorvezető most mellényúlt a kvízmester kipécézésével.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!