Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Magányos a fideszes képviselő - Partneroldalon keresi a "nagy őt"

nepszava.hu|2017. jan 5. 07:53
[A+ A-]

Illusztráció/Thinkstock

Pörgős az élete, sok mindennel foglalkozik és sokat szerepel, így kezdődik Kerékgyártó Gábor bemutatkozása a Tinder nevű partnerkereső internetes portálon - fedezte fel a Blikk.

És ha ez nem lenne elég a szerelem rátalálásához,  azt is hozzáteszi, hogy kreativitás, magabiztosság és némi csibészség jellemzi, a kapcsolat pedig akkor jó, ha tartós - informál a lap.

A képviselő az Újbudai Hallgatói Startup Pályázat 2016-os döntőjének megnyitásán a Polgármesteri Hivatalban - Forrás: Kerékgyártó Gábor/Facebook

A képviselő az Újbudai Hallgatói Startup Pályázat 2016-os döntőjének megnyitásán a Polgármesteri Hivatalban - Forrás: Kerékgyártó Gábor/Facebook

A Fidelitas volt budapesti elnöke heves vérmérsékletéről azonban hallgat, pedig közel egy éve történt, hogy a Fidesz ifjúsági tagozatának "wellness disznóvágásán" lezajlott verekedés miatt az újbudai képviselő-testület megfosztotta az ifjúsági tanácsnoki megbízástól Kerékgyártót, aki az eset után a közösségi portálon azt írta:

 Nem szeretném mentegetni magamat, a történtekre nincs mentségem. Sajnos az adott este jóval többet ittam a kelleténél, és a korábban történtek miatt bennem lévő feszültség egy vitába vitt bele, aminek dulakodás lett a vége.

De vissza a jelenbe, és a lényegesen romantikusabb vizekre: 

Mint sok mai harmincas magyar fiatal, még én sem találtam meg a nagy őt. Pár hete, december elején regisztráltam a Tinderen kíváncsiságból, miután egy aranyos cikket olvastam róla - olvashatjuk a Blikkben, és túltesszük magunkat a kissé meglepő "aranyos" jelzőn, és a hamvas lánymagazinokat idéző "nagy ő" kifejezésen. 

Roger Viollet Collection- Getty Images

Roger Viollet Collection- Getty Images

A cikk szerint mostanra már nem a kalandkeresők uralják az applikációt, hanem a 20-as, 30-as korosztály elterjedt ismerkedési felülete lett – magyarázta a képviselő, aki arról is beszámol, hogy  már néhány nagyon értelmes, izgalmas nőre lelt az oldalon, igaz, komoly kapcsolat még egyikből sem alakult ki. 

Ám a reményhal....mint tudják, szóval Kerékgyártó Gábor a Tinderen bemutatkozásában azt is írja: nyitott, optimista férfi, így ki tudja, mit hoz a jövő.

 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!