Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Sarka Kata nagy bejelentése - "Véget ért a házasságom Petivel"

nepszava.hu|2017. jan 5. 15:02
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Miután már hónapok óta azt találgatja a bulvársajtó, menthető-e a Hajdúék házassága, vagy a sztárpár kapcsolata végleg befuccsolt, Sarka Kata tiszta vizet öntött a pohárba, és férfirajongói nagy örömére bejelentette, hogy véget ért a házassága.

A fitneszlady közösségi oldalán jelentette be végleges döntését a mai sajtóhírekre reagálva, amik arról szóltak, hogy Hajú Péternek új barátnője van. "Végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Az okokról nem szeretnék beszélni sem most, sem a jövőben, kérlek, hogy ezt tartsátok tiszteletben! Nagyon nagyon jó érzés, hogy ennyien írtok, és ennyien biztattok! Hiszem, és tudom, hogy minden rendben lesz velünk a jövőben, és megálljuk a helyünket hárman is!" - írta Facebook-oldalán Kata, hozzátéve, hogy nehéz időszakon vannak túl, de az élet őt igazolja, miszerint jó döntést hozott.

Hajdú Péter szintén reagált a sajtóhírekre. Közösségi oldalán azt írta: "Nem igaz, hogy egyetemista lánnyal randiznék és nem igaz, hogy új barátnőm van! Bár, 6 hónap különélés után simán beleférne, ha randiznék bárkivel is, de nincs új kapcsolatom, nincs új barátnőm! Szólni fogok, ha lesz!" - ígérte az ATV régi-új műsorvezetője.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!