Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Egy svédet kergettek a rendőrök az IKEA-garázsban, amikor kigyulladt az autó - Videó

nepszava.hu|2017. jan 6. 12:07
[A+ A-]

Egy Svédországban gazdasági bűncselekmények miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök szerdán Budapesten, a zuglói IKEA áruház mélygarázsában, és az intézkedő rendőrök vették észre a mélygarázsban kigyulladt autót, ami miatt végül ki kellett üríteni az áruházat.

A rendőrök egy zuglói lakberendezési üzlet mélygarázsában elfogták azt a férfit, akit Svédországban több bűncselekmény elkövetése miatt köröztek - informál honlapján a BRFK. A svéd állampolgárt ( aki egyébként magyar származású ) a nyomozók előállították a XIV. kerületi rendőrkapitányságra. A férfi kiadatása kapcsán – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – felveszik a kapcsolatot a svéd kollégákkal.

A Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói a rendőri intézkedés után észrevették, hogy egy nem messze parkoló személygépkocsi motorteréből lángnyelvek csapnak fel. A rendőrök a mélygarázsban tartózkodó személyeket felszólították, hogy haladéktalanul hagyják el a vészkijáraton a parkoló szintet. A kollégák értesítették a tűzoltókat, majd az áruház biztonsági szolgálat munkatársaival közösen az épületben található porral és habbal oltó készülékekkel, valamint a tűzvédelmi csapok használatával azonnal megkezdték a gépkocsi motorterében keletkezett tűz oltását, hogy az más kocsikra, illetve az épületre ne terjedjen át. A kiérkező tűzoltók a helyszínt átvették, a kocsi motorháztetőjét felnyitva megállapították, hogy a tüzet kiérkezésük előtt a rendőrök sikeresen eloltották - olvasható a police. hu-n.

 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!