Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Gesztesit eltiltották - Döntött a bíróság

Népszava|2017. jan 6. 12:57
[A+ A-]

Forrás: Facebook

Megszületett az ítélet a színész ittas vezetése ügyében. Gesztesi Károlyt két évre eltiltották az autóvezetéstől - írja a Blikk.

Mint mi is megírtuk, Gesztesi Károly bevallotta, hogy valóban ittasan okozott balesetet egy vasárnap hajnalon. Hibázott és sajnálja, de szerinte az egész azért történt, mert 94 nap után akkor ivott először egy picit - két whiskyt -, a szervezete pedig elszokott az alkoholtól. A Bors információi szerint a színész „súlyosan ittas” állapotban vezetett, véralkoholszintje meghaladta a 2,5 ezreléket.

Az ítélet szerint Gesztesi Károly két évig nem vezethet. Ezen felül ki kell fizetnie a perköltséget, valamint egy négyszázezer forintos büntetést is.

A színész 981 óta vezet, soha, egy szabálysértést sem követett el, beleállt ebbe a történetbe, nem menekült el a helyszínről, részletesen beismert mindent. Sőt a közérdekű munkát is vállalta volna, pedig ezt az ügyészség nem kérte- mondta Gesztesi ügyvédje.  

Talán emiatt is enyhít az ítélet a nehézségeken azzal, hogy a tiltás a motorra nem vonatkozik, azzal bármikor közlekedhet. Így utánképzésen sem kell majd részt vennie, ha lejár a kétéves eltiltás.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!