Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Hajdú Péter beadta a válókeresetet - Meglepően reagált Sarka Kata

nepszava.hu|2017. jan 7. 10:26
[A+ A-]

A sztárpár hónapok óta húzódó kálváriája után Hajdú Péter adta be újra a vá­ló­ke­re­se­tet, és a tévés most azt is elmagyarázta, hogy miért. A Bors megkereste Sarka Katát is, aki meglepően jó kedélyűen válaszolt a bulvárlap kérdésére.

Először Sarka Kata adta be a válókeresetet, de végül egyikük sem jelent meg a tárgyaláson, így a bíróság meg is szüntette az eljárást. Ekkor a sajtó arról írt, hogy talán mégis megmenthető Hajdúék házassága, ám az ATV műsorvezetője újra beadta a válókeresetet, és azt is elmondta, miért. "Úgy döntöttem, hogy mindkettőnknek az a legjobb, ha elválunk. Ezért tettem meg azt a jogi lépést is" - mondta, hozzátéve, hogy a gyerekek miatt közös megegyezéssel szeretnének túl lenni a procedúrán.

A lap megszólaltatta Sarka Katát is, aki jó hangulatban vette fel a telefont. "Igen, jól érzékelik, valóban nem sújtott le a hír. Akkor, amikor én beadtam a válópert, volt egy kis lelkiismeret-furdalásom, de most, hogy Péter tette meg ugyanezt, megkönnyebbültem" - jelentette ki a FEM3 újdonsült műsorvezetője.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!