Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Mit tett Bochkor Gábor? - Rendőrt hívtak a szomszédok a rádiósra

nepszava.hu|2017. jan 9. 11:42
[A+ A-]

Forrás: Bochkor Gábor/Facebook

A Pest megyei városban sokan megcsodálhatták a rádiós látványos szilveszteri tűzijátékát, de az egyik szomszéd panaszt tett a rendőrségen, és a hatóság meglepően gyorsan a helyszínen volt - írja a Blikk.

A tűzijátékunk öt percig tartott, de a hetedik percben már a rendőrség is ott volt - mondta Bochkor Gábor a Music FM reggeli műsorában, hozzátéve: a rendőrök mosolyogtak, amikor közölték vele, bejelentést érkezett a privát tűzijátéka miatt.

Mondtam a rendőröknek, hogy már vége van, de nyugodtan nézzenek körbe. Bejöttek a kertbe, és mindent teljesen rendben lévőnek találták. Csak egyfajta, úgynevezett kazettás rakétát használtam, és ezek mind fölfelé mutattak – idézte fel a műsorvezető, aki egy pohár pezsgőre is meg akarta vendégelni az intézkedő rendőröket.

Bochkor a rádióműsorban azt is elmondta, hogy a rendőrök közlése szerint „a szomszéd néni” volt a bejelentő. Ezzel pedig vélhetőleg igen kellemetlen helyzetbe hozta azt  a "szomszéd nénit", akinek a történetet illető nézőpontját, a rendőrök riasztásának indokát a rádióműsor hallgatói nem ismerhették meg.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!