Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Betört, tetten érték, menekülni próbált - Videó!

nepszava.hu|2017. jan 10. 15:57
[A+ A-]

Forrás: police.hu

A rendőrök érték tetten azt a férfit, aki egy erzsébetvárosi antikbútor üzletből akart lopni - írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint az 50 éves budapesti B. Péter január 9-én hajnalban egy téglával betörte egy erzsébetvárosi antikbútor üzlet ajtajának üvegrészét, majd bement az üzletbe és zsákokba kezdte pakolni az értékeket.

A bűncselekményt egy éppen arra közlekedő szemtanú vette észre, majd leintett egy járőrautót és elmondta a rendőröknek, hogy valaki most tört be egy közeli üzletbe. Az elkövető a helyszínre érkező rendőrautó láttán megpróbált elmenekülni a zsákokba készített gyertyatartók és régiségek nélkül, de a járőrök elfogták.

A férfi keze az üveg betörésétől megsérült, ezért őt először az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a járőrök kíséretével, akik az ellátását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

B. Péterrel szemben a további eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le lopás bűntett kísérlet miatt. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatására.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!