Előző
Következő
új cikk

Belföld

Juhász-Rogán - Meghallgatták Habony nagynénjét

Népszava-információ|2017. jan 10. 19:57
[A+ A-]

A Rogán-Juhász per korábbi tárgyalása. FOTÓ: Molnár Ádám/Népszava

Megint nem mert megjelenni Rogán Antal a saját maga által indított per tárgyalásán – közölte Juhász Péter a Facebookon. 

Viszont Habony Árpád nem vér szerinti nagynénjét, Portik Tamás korábbi élettársát, Pápa Marianne-t körülbelül másfél órán át, zárt ajtók mögött hallgatták meg – derült ki az Index tudósításából. Pápai mindent hárított – fogalmazott az ellenzéki politikus, hozzátéve: „január 24-én várható ítélethirdetés, ott megtudjuk, hogy a bíróság szerint is bűnöző-e Rogán Antal”.

A Rogán-Juhász per arról szól, hogy az Együtt alelnöke - hamarosan talán elnöke - bűnözőnek nevezte Rogánt, akiről azt is állította, hogy bűnözőkkel üzletel, ezen megsértődve a propagandaminiszter úgy érezte, hogy sérültek a személyiségi jogai, és perelt. Ezen per egyik tárgyalásán hangzott el a Juhászék által beidéztetett Portik Tamás szájából, hogy 10 millió forintnyi eurót vitt zacskóban Rogánnak, amit a miniszter sietve hazugságnak nevezett.

A fideszes politikus egyébként egyetlen tárgyaláson sem jelent meg - a bírónő is megkérdezte az ügyvédeit, hogy miért nem - pedig nyáron még azt üzente jogi képviselőin keresztül, hogy a következő alkalommal biztos eljön. Nem így lett, a mostanit megelőző őszi tárgyalás előtt pár órával tartott egy sajtótájékoztatót, hogy hány helyreigazítási pert nyert meg az V. kerületi ingatlaneladásokkal összefüggésben.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!