Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Halott csecsemő egy érdi háznál - Őrizetbe vettek egy nőt (Fotók)

nepszava.hu|2017. jan 12. 07:24, frissítve: 2017. jan 12. 19:21
[A+ A-]

MTI Fotók: Lakatos Péter

Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a Pest megyei nyomozók szerda este az érdi családi háznál, ahol egy csecsemő holttestet találtak - informál honlapján a rendőrség. A Pest megyei nyomozók egy 37 éves nőt vettek őrizetbe, aki több, mint egy éve adhatott életet gyermekének. Az újszülöttet a szülés után azonnal megölte, majd a ház udvarán elrejtette - írja a police.hu.

Őrizetben az anya

A rendőrök a helyszíni szemlét és a halottszemlét lefolytatták. Mivel a haláleset kapcsán felmerült az idegenkezűség gyanúja, az ügyben büntetőeljárás indult. Az adatgyűjtés eredményeként a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves nőt, aki a jelenlegi adatok szerint több, mint egy évvel ezelőtt adott életet gyermekének. Az újszülöttet a szülés után azonnal megölte, majd a ház udvarán elrejtette. A nőt kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására - olvasható a police.hu-n. 

FOTÓK: police.hu

FOTÓK: police.hu

Ellentmondó értesülések

A Blikk azt írta, hogy reggel egy kisírt szemű nő jött ki abból a házból, ahol a kis holttestet megtalálták és azt mondta az újságírónknak, hogy a kertjükben egy idegen táskát talált, majd amikor kinyitotta, majdnem rosszul lett. Ott volt benne a gyerek. Többet nem bírok mondani, ne haragudjon meg. Még nagyon a történtek hatása alatt vagyok -mondta sírva a asszony.

Az eddigi információk szerint fulladás okozta annak a kisbabának a halálát, akinek a holttestére szerda este bukkantak rá Érden – értesült a 24.hu. hozzátéve: a jelenlegi adatok szerint nem a zacskóban fulladt meg, amelyben megtalálták egy bokor alatt.

 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!