Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Lángba borult kamion miatt zárták le az M7-est - Fotók!

nepszava.hu|2017. jan 12. 07:30
[A+ A-]

MTI Fotók: Varga György

Keresztbe fordult az úttesten és teljes terjedelmében kiégett egy alkatrészeket szállító kamion az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 214-es kilométernél, az érintett szakaszt lezárták - közölte honlapján hajnalban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Az oltás és a műszaki mentés idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a sormási pihenőn keresztül terelik. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére közölte, hogy személyi sérülés nem történt, a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.  A sztrádát teljes szélességében elfoglaló jármű rakománya és vezetőfülkéje is kiégett.

Az MTI a helyszínről úgy tudja: a magyar rendszámú kamion megcsúszott az autópályán. A  nagykanizsai és a zalakarosi hivatásos tűzoltók másfél óra alatt tudták eloltani a lángokat. A munkájukat az is nehezítette, hogy a helyszínen nem volt elegendő víz, ezért távolabbról kellett vizet szállítaniuk. A tűz keletkezésének okát tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálják.  Előreláthatóan a kora délutáni órákig fennmarad az útlezárás és a forgalom terelése az M7-es autópálya sormási pihenőjénél.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!