Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Balesetek, roncsba szorult sérült - Öt (!) kamion ütközött

MTI|2017. jan 12. 11:52
[A+ A-]

Kamionok ütköztek egymásnak az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán három, egymáshoz közeli helyszínen Mosonmagyaróvár térségében, az érintett szakaszon áll a forgalom - közölte a katasztrófavédelem. A rendőrség adatai szerint a két helyszínen összesen öt kamion ütközött össze. 

A harmadik helyszínen, ahol három teherautó csúszott egymásba, egy sérült beszorult a roncsba, őt még a tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték a járműből. Az érintett pályaszakaszon áll a főváros felé vezető forgalom, a balesetet szenvedett járművek mindhárom forgalmi sávot eltorlaszolják. A rendőrség a honlapján azt közölte, hogy a balesetek a 152-es és a 155-ös kilométerszelvény között történtek, Mosonmagyaróvár térségében. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. 

A teljes zárlatot valamivel délután 1 óra körül oldották fel, akkor egy sávon megindult a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Mosonmagyaróvár térségében. A forgalom rendőri irányítás mellett haladhat.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!