Előző
Következő
új cikk

Belföld

Ismét bekeményít a fagy, mínusz 20 fok is lehet

nepszava.hu|2017. jan 18. 17:39
[A+ A-]

Illusztráció/Thinkstock

Csütörtökön többfelé várható napsütés, számottevő csapadék már a délnyugati határvidéken sem valószínű. Hajnalban foltokban zúzmarás köd képződhet. Éjszakára egyre több helyen mérséklődik a légmozgás, csütörtökön már csak helyenként élénkül meg az északi, északkeleti szél. Hajnalban -4, -8, északon -7, -14 fok között alakul, de a derült, hóval borított területeken -15, -20 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 0, -6 fok között várható.

PÉNTEK
Többnyire gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad.  A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -12, a legmagasabb -3 fok körül alakul.

SZOMBAT
Eleinte változóan, majd többnyire erősen felhős lesz az ég. Párás, helyenként tartósan ködös idő várható, zúzmarára is számítani lehet. Hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. A változó irányú szél mérsékelt marad. Hajnalban -11, napközben a -6 fok körül alakul a hőmérséklet.

VASÁRNAP
Túlnyomóan borult lesz az ég. Párás, helyenként tartósan ködös idő várható, zúzmarára is számítani lehet. Hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat.  A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -9, a legmagasabb nappali -7 fok körül alakul.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!