Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Vajna Tímea megsérült Amerikában

nepszava.hu|2017. febr 16. 20:24
[A+ A-]

Forrás: Facebook

Vajna Tímea éppen Amerikában "tengeti" mindennapjait, ahol nem elég, hogy férje nélkül kell boldogulnia, de még egy kisebb balesetet is szenvedett. A kaszinókirály kormánybiztos neje éppen legújabb szenvedélyének hódolt, amikor megsérült.

A balesetet a Ripost szúrta ki Vajna Timi közösségi oldalára kitett kép alapján. A celeb Los Angelesben próbálta ki először az hollywoodi filmekben is sűrűn látható amerikai hóbortot, a görkoris diszkót, ami egy balesettel végződött, Tímea egy kisebb csuklósérüléssel hagyta el a helyszínt.

A TV2 tulajdonosának feleségéről ma derült ki, hogy az Egyesült Államokba költözikfeltett szándéka ugyanis, hogy amerikai állampolgárságot szerezzen. Az erre vonatkozó törvény azonban nagyon szigorú: összesen két és fél évet kell ott töltenie öt éven belül, emellett szükség van jövedelemigazolásra, betegbiztosításra és bejelentett lakcímre. A pár egyik barátjának ingatlana éppen üresen állt, mikor lakást kerestek Timinek, így úgy döntöttek, hogy azt fogják kibérelni. Ahogy a legtöbb amerikai házban, ebben is van úszómedence és egy hatalmas nappali is, így tökéletesen alkalmas az itthonról érkező vendégek fogadására. A filmügyi kormánybiztos Andy Vajna például rendszeresen meglátogatja majd a feleségét, és Timi is igyekszik minél gyakrabban hazautazni - írta a Blikk.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!