Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Körúti robbantás - Vallott a gyanúsított

nepszava.hu|2017. febr 17. 07:57
[A+ A-]

Helyszínelés a Teréz körúton FOTÓ: Molnár Ádám

Noha a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja korábban azt üzente, hogy csak a tárgyalásán, a sajtó nyilvánossága előtt fog megszólalni és az ellene indított eljárásról beszélni, a PestiSrácok.hu információi szerint P. László megtörte a csendet és részletes vallomást tett az ügyészségen.

Részletes vallomást tett a Központi Nyomozó Főügyészségen a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László – értesült a PestiSrácok.hu. A portál elérte Brunner Tamást, P. László ügyvédjét is, de a védő a részletekről semmit nem kívánt elárulni. 

P. Lászlót előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével, valamint robbanóanyaggal való visszaéléssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség. A hatóság ugyanis azt gyanítja, hogy ő volt az, aki tavaly szeptemberben házi készítésű, repeszképző anyagokkal kombinált robbanószerkezet robbantott a fővárosi Teréz körúton. A detonációban két rendőr súlyosan megsérült. P. László kihallgatásakor csak annyit közölt az ügyészekkel, hogy a cselekményt nem ő követte el.

Mostani vallomásától viszont komoly fordulat várható.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!