Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Kokó marad talpon?

nepszava.hu|2017. febr 17. 09:29
[A+ A-]

FOTÓ: Népszava

Szorít az idő, a köztévének gyorsan műsorvezetőt kell találnia Gundel Takács Gá­bor helyére, aki méltó utódja lehet a Maradj talpon! ad­­á­saiban. Mint ismert, Gundinál tíz év után betelt a pohár, és úgy döntött, szakmai okok miatt eljön az MTVA-tól. Hogy a „szakmai okok” alatt mit kell értenünk, arról senki sem beszélt - írja a Bors.

– Többen is szóba kerültek, de csak két embert hívtak be próbafelvételre, Kokót és Héder Barnát – árulta el egy, a csatorna ügyeiben jártas informátor.

Az egyik jelölt, Héder Barna csak két évvel idősebb Gundelnél, 54 éves, és szintén sokoldalú. Közgazdasági diplomája van, de szintén ért a sporthoz is, tőrvívó volt, és ő is dolgozott például szerkesztő-riporterként a Tele­sportnál. 2001-től a Hungaroring Sport Rt. ügyvezető igazgatója volt. Nős, három gyermeke van.

A másik jelölt, az olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács Kokó István néhány évvel fiatalabb, 46 éves. Tőle sem áll távol a televíziózás, vezetett műsort az RTL Klubon, a Sportklubon, az MTV-ben, az M4 Sport csatornán. Elvált, két fiú édesapja.

Hogy hogyan szerepeltek a próbafelvételen, nem lehet tudni, ahogy azt sem, milyen szempontok alapján döntenek majd. Az biztos, nem lesz könnyű Gundel helyébe lépniük - írja a Bors.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!