Előző
Következő
új cikk

Belföld

Gyurcsányt, "nem Orbánt" akarja legyőzni az MSZP

MTI-információ|2017. febr 18. 19:20
[A+ A-]

A Jobbik szerint ismét világossá vált, hogy Botka László, a szocialista párt miniszterelnök-jelöltje és az MSZP nem Orbán Viktor miniszterelnököt akarja legyőzni, hanem Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét.

Botka László, aki egyben Szeged polgármestere is, szombaton Budapesten azt mondta, hogy a demokratikus oldal pártjainak "a hamvaiból kell újraéleszteniük" a választók bizalmát. Hangsúlyozta: minden demokrata szavazóra szükségük van, de nem minden politikusra. Azok, akik tehertételt jelentenek, akik már eljátszották az esélyüket és a szavazók bizalmát, vonuljanak hátra - jelentette ki.

A Jobbik parlamenti frakciója Botka László szavaira reagálva azt írta: ismét bebizonyosodott, hogy Orbán Viktornak és rendszerének egyetlen alternatívája van: a nép pártján álló Jobbik. Úgy fogalmaztak: "Azokról, akik 2010-ig helytartókként uralkodtak a magyar embereken, nem is hihető el, hogy valóban le akarják váltani a 2010 óta uralkodó, korruptságban már őket is felülmúló, vadászkastélyos fideszes földesurakat."

Botka László beszédét ide kattintva olvashatja el!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!