Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Feldarabolta feleségét a hentes?

Népszava-információ|2017. márc 9. 13:11
[A+ A-]

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság csütörtökön azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte feleségét múlt pénteken Nemesgörzsönyben - írta a 24.hu. A portál szerint az ügyészség csak annyit közölt a körülményekről, hogy vita előzte meg a végzetes támadást, illetve, hogy a férj másnap valótlan bejelentést tett a rendőrségen. Azt állította, hogy a nő elment otthonról és nem tud róla semmit.

Az asszonyt körözni kezdték, ám felmerült, hogy a feleség bűncselekmény áldozata lett, így az ügyben végül emberölés miatt kezdtek nyomozni. A bíró azért döntött a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelése mellett, mert álláspontja szerint fennáll a szökés, az elrejtőzés és a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye.

A nemesgörzsönyiek brutális elkövetési módról beszélnek. Az atv.hu-nak úgy nyilatkoztak korábban, hogy a hentesként dolgozó férj feldarabolta feleségét, majd a holttest egy részét elégette, a másikat pedig az emésztőgödörbe dobta. A rendőrség és az ügyészség nem erősítette meg ezeket az információkat, ám a lap szerint annyi biztos, hogy emésztőgödör tartalmát egy szippantós autó elvitte.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!