Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Lefújták Zoltán Erika nagykoncertjét

nepszava.hu|2017. márc 11. 09:42
[A+ A-]

Hiába a nagy plakátok, a buli elmarad Forrás: Facebook/Zoltán Erika

Az énekesnő egy éve készült a bulira, még 24 órával előtte is azt írta rajongóinak a Facebookon, hogy „holnap találkozunk”. Nem fognak – írja a Bors.

Hivatalos levél érkezett a szerkesztőségbe péntek este, hogy Zoltán Erika szombati, jubileumi, telt házas koncertje elmarad. Az énekesnő tavaly szeptember óta készül erre a nagyszabású bulira, ahol azt ünnepelte volna meg a rajongóival, hogy 30 éve van a pályán. A levélben az állt: „A szervezők tájékoztatása szerint műszaki okok miatt elhalasztják a koncertet, amit a helyszínnel történő egyeztetést követően egy későbbi időpontban rendeznek meg. Az új időpontot a szervezők a jövő héten hozzák nyilvánosságra.”

Egyes hírek szerint hiányoztak bizonyos engedélyek, mások szerint azzal lehetett gond, hogy több jegy kelt el az engedélyezettnél.

– A katasztrófavédelem nem adott engedélyt a bulira, még nem tudni, ki lehet a felelős ezért – mondta el a Borsnak egy informátor. A szervező, a Tematik-kábel Kft. üzleti titokra hivatkozva nem kívánta kommentálni a kialakult helyzetet.

Zoltán Erika Facebook-oldalán így reagált a hírre: Drága barátaim!

Ma reggel Vágó Pirossal és Abaházi Csabával arról beszélgettem, hogy milyen fantasztikus, semmihez nem hasonlítható érzés, hogy ilyen hatalmas telt ház előtt ünnepelhetem énekesi pályám 30. évfordulóját, és délután kaptam a hírt, hogy holnap biztos nem lesz koncert. Most tényleg nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek … természetesen a koncert nem marad el, csak egy picit későbbi időpontra kerül … az első sokk után már dolgozunk a mihamarabbi megoldáson.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!