Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Liptai Claudia nem tér vissza a TV2 képernyőjére

nepszava.hu|2017. márc 11. 11:14
[A+ A-]

Claudia Pataki Ádámmal Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

„A Nagy Duett idei szériájában a már rutinosnak számító Tilla egyedül vezeti majd az élő adásokat, mivel Liptai Claudia jelenleg is anyai teendőinek szenteli minden idejét" – közölte a TV2 közleményében. Azaz a rajongóknak a show újabb évadában is nélkülözniük kell a kisfiával otthon maradó műsorvezetőt.

Claudia  Panka születése után hamar visszatért a munkához, most azonban úgy érzi, egyelőre még négy hónapos kisfia mellett a helye. "Amikor Panka született, egy teljesen más életszakaszban voltam, 33 évesen nagyon aktív korszakomat éltem, és úgy gondoltam, hogy rendjén van, ha hamar visszatérek a munkámhoz. Nekem ezek most jó ideig az utolsó pillanataim a nyilvánosság előtt" – fogalmazott a műsorvezető az Édeskettes című könyv bemutatóján, tavaly októberben.

„Tárgyalásokat folytattunk, hiszen Claudia még nem szeretne visszatérni a képernyőre, és nagyon hálás, hogy figyelembe veszik és elfogadják a kérését" – nyilatkozta a Borsnak a Liptai sajtóügyeit intéző cég.

Claudia döntését Till Attila is elfogadta. A lapnak úgy nyilatkozott: - Persze nagyon örültem volna, ha jön Clau, de egyedül sem lesz nehéz dolgom. Ott a zsűri is, tulajdonképpen egy műsorvezető elég. A kettőnek akkor volt szerepe, amikor működött a kulisszák mögött, hátul a lihegő, és egyikünk ott beszélgetett a versenyzőkkel. De ez már nincs. Megértem Claut, kisgyerekkel van otthon, az egy másik világ. Nem kell a nőket ilyenkor azzal stresszelni, hogy dolgozzanak. Ha ő a gyerekkel érzi jól magát otthon, akkor nem kell sürgetni a visszatérését - fogalmazott a Nagy Duett műsorvezetője.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Claudia a kisfiával Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!