Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Havas: a TV2 úgy döntött, lek**váztam Vajna Tímeát

nepszava.hu|2017. márc 11. 13:40
[A+ A-]

Forrás: Havas/Facebook

Havas Henrik lassan két héttel az ominózus Facebook-bejegyzése után is azt magyarázza, hogy is kellett volna érteni, hogy Vajna Tímeát Molnár Anikóhoz és Kelemen Annához hasonlította. Az ATV műsorvezetője a Blikknek azt mondta, ő a közös mesterség alatt a celebséget értette, nem azt, amire a TV2 (és mindenki - a szerk.) gondolt.

"Nem bennem van a hiba, hanem a népekben. Az utcán, mondjuk megszólítok tíz embert azzal, hogy mondok két nevet: Andy Vajnát és Mészáros Lőrincet, akkor sajnos nem azt fogják mondani, hogy az egyik szorgalmas gáz- és vízvezeték-szerelő, a másik szorgalmas parókakészítő, hanem sajnos azt fogják mondani, hogy mind a kettő stróman. (...) Teljesen mindegy, hogy én mit gondoltam, a lényeg az, hogy sokan, köztük sajnos az én kedves csatornám, a TV2 is úgy döntött, hogy – de csúnya ez a szó – lek...ázás esete forog fenn - magyarázta Havas Henrik a február 27-i bejegyzését, amiben - ha valaki nem emlékezne - azt írta: 

"Vajna Tímea amerikai állampolgár akar lenni. Legyen! Én egyébként nem tudok rá haragudni, különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Anikó Molnárról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké!"

Miután korábban Kelemen Anna és Molnár Anikó is luxusprostituáltként kereste a kenyerét, a "nép" értelemszerűen erre a közös vonásra gondolt, nem a celebségre. Feltehetően erre jutott Andy Vajna is, aki a feleségét ért kritika után nem sokkal ki is tette a szókimondó műsorvezetőt a TV2 műsorából. Havas a „Pénzt vagy életet!” felvételén szerepelt volna, ám a csatorna lemondta a közreműködést. Ezek után Andy Vajna a Borson keresztül még azt is megüzente a "tanár úrnak", hogy "le van sz..va".

Havas Henriket olyannyira megviselték lelkileg és anyagilag a történések, hogy - vigyázat, gúny! - felesége heti négy helyett már csak háromszor szaunázhat, és a fedett uszodában is levették 28-ról 26 fokra a víz hőmérsékletét.

Ha kíváncsi a "tanár úr" további gunyoros megjegyzéseire, akkor kattintson ide a teljes interjúért!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!