Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Tini fosztott ki egy alvó utast a 6-os villamoson - Videó!

nepszava.hu|2017. márc 12. 08:26, frissítve: 2017. márc 12. 17:37
[A+ A-]

Forrás: police.hu

Az újbudai rendőrök tetten érték azt a 17 éves fiút, aki péntek hajnalban a Móricz Zsigmond körtéren kifosztott egy férfit a 6-os villamoson.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság  XI. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett kísérlete miatt folytat büntetőeljárást a 17 éves budapesti fiú ellen, aki március 11-én 5 óra 40 perckor a Móricz Zsigmond körtéren felszállt a 6-os villamosra, leült egy 27 éves alvó férfi mögé és elvette a kezében lévő pénztárcát. A bűncselekmény elkövetését egy térfigyelő kamera rögzítette. A kiérkező járőrök a fiút tetten érték és a helyszínen elfogták - olvasható a rendőrség honlapján.

Egyre gyakoribb, hogy éjszaka kifosztják a 4-es, 6-os villamoson elalvó utasokat. A közelmúltban több hasonló eset történt. Tavaly szeptember elején két férfi a 6-os villamos Karinthy Frigyes úti megállójánál zsebelt ki egy alvó utast. Elvették mobilját és a pénzét, majd az üres pénztárcát visszarakták az áldozat zsebébe. Az esetet rögzítette a térfigyelő, így a rendőrök gyorsan elkapták őket. Júliusban pedig egy férfi és nő párosa fosztott ki egy alvót a 6-os villamoson, szintén a térfigyelő kamerák szeme előtt. A páros megpróbálta ébresztgetni az alvó férfit, s miután sikertelenül jártak, elemelték értékeit. Az áldozat csak ekkor ébredt fel és riasztotta a rendőröket, akik még a helyszínen elfogták a tetteseket.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!