Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Kalauzt vert egy bliccelő fiú Hajdú-Biharban

nepszava.hu|2017. márc 12. 11:10
[A+ A-]

A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást egy kismarjai lakossal szemben, aki lógott a Pocsaj felé közlekedő vonaton, és amikor a kalauz jegy vásárlására szólította fel a 19 éves férfit, bántalmazta őt is és a munkatársa segítségére siető pénztárost is.

A gyanúsított a társával együtt úgy szállt fel a Pocsaj felé közlekedő vonatra, hogy nem váltottak menetjegyet. Ezt észrevette a vonaton szolgálatot teljesítő jegyvizsgáló, aki felszólította a két utast, hogy váltsanak jegyet. Az utasok erre nem voltak hajlandóak, ezért a jegyvizsgáló közölte velük, hogy a következő állomáson le kell szállniuk. A pocsaji állomáson az elkövető szidalmazni és fenyegetni kezdte a kalauzt.

A peronon a férfi elé állt egy ott dolgozó jegypénztáros, hogy segítsen munkatársának, azonban a garázda ráütött a pénztáros karjára, majd mindkét sértettet meglökte. A rendőrök a helyszínen elfogták az agresszív férfit és előállították a Derecskei Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták - írja a police.hu. A kismarjai lakos beismerő vallomást tett, a férfit bíróság elé állíthatják.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!