Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Botrány! Rácsapta az ajtót egy kisfiúra a 75-ös troli sofőrje

Népszava|2017. márc 13. 17:05
[A+ A-]

A kép illusztráció! FOTÓ: Népszava

Egy 22 éves anyuka állítása szerint a 75-ös troli vezetője nem várta meg, amíg ő is leszáll a buszról, elindult úgy, hogy az öt hónapos gyereke a babakocsiban egy ismeretlen nővel maradt az utcán. Vivien a Borsnak mesélte el, hogy a Hősök terén akart leszállni a troliról a kisfiával, de mivel a babakocsit egyedül nem tudta leemelni a troliról, egy nő segített ebben neki.

Az anyuka a Borsnak mesélte el a képtelen történetet: ,,A sofőr kinyitotta az ajtót, a hölgy fogta alul, én pedig fölül a babakocsit, így próbáltunk leszállni. A következő pillanatban azonban a vezető rácsapta az ajtót a babakocsiban fekvő gyerekemre, csak azután nyitotta ki újra, hogy az egész busz hangos kiabálásba kezdett. Amikor a segítségem leért Benett-tel, legnagyobb megdöbbenésemre az orrom előtt újra bezárult az ajtó.”

Vivien hiába szaladt oda a sofőrhöz, hogy a gyerek mással maradt lent a megállóban, és hiába kiabáltak az utasok is, a vezetőt ez nem érdekelte, és elindult. Miután a nő számon kérte a sofőrt, azt a választ kapta, hogy “fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!” Vivien a Benczúr utcánál tudott csak leszállni, visszarohant a Hősök terére, ahol az ismeretlen nő várta a kisfiával.

Vivien a BKK Központnál bejelentést tett telefonon és levélben is, de azt a választ kapta, hogy 30 napos határidővel foglalkoznak az ügyével. A Bors megkereste a BKK-t, de eddig nem kaptak választ kérdéseikre.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!