Előző
Következő
új cikk

Bulvár

"Orbán Viktor Magyarország királya" - Hujber bekkatant?

nepszava.hu|2017. márc 14. 11:46
[A+ A-]

Forrás: Hujber Ferenc/Facebook

Hujber Ferenc az előző napi Mokka-adásban is lényegében összefüggéstelenül beszélt, de ettől függetlenül (vagy éppenséggel pont azért - népszava.hu) visszahívták a ma reggeli adásba, ahol a színész először arról beszélt, hogy hányan lájkolták a tegnapi szereplése után, aztán kijelentette: azt állítom, hogy Orbán Viktor Magyarország királya - írja a hvg.hu.

Hujber az előző adásban olyanokat mondott, hogy "Jézus színész volt. De nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú", egyébként meg "végig figyeltem az életemet, mióta megszülettem, nullaéves korom óta figyelek mindent és mindenkit. Jézust nem feszítették keresztre, tévedés volt, baleset volt. Azért lesz sok dolgom, mert amikor elkezdenek erről beszélni az emberek, akkor behívnak műsorokba, külföldre is kell mennem erről beszélni."

Amikor elhangzott a fent említett "Orbán a király" -mondat, a műsorvezető figyelmeztette Hujbert, hogy ha politikáról kezd beszélni, akkor le kell keverni, amire a színész azt mondta, hogy az nem politika, majd valami zavaros fejtegetésbe bonyolódott Menyhértről és Boldizsárról és az "igazi királyról", aki megváltódott a hitben, és hogy a fő kérdés az, hogy "ki az igazi magyar király". Közben folyamatosan fészkelődött, még a csíptetett mikrofon is lejött a ruhájáról.

"Volt egy vízióm. Egy eurovízióm" - mondta Hujber, majd megkérte a műsorvezetőt, hogy hunyja be a szemét. Ekkor Pápai Joci részvétele kapcsán a színész aztán azt kezdte magyarázni, hogy a világ magyarsága öntudatra fog ébredni, amikor az Eurovíziós Dalfesztivál televíziós közvetítésében az Origo című dalt meghallja.

Ha a továbbiakra is kíváncsi, miket zagyvált Hujber Ferenc, a teljes cikket itt olvashatja el.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!