Előző
Következő
új cikk

Belföld

Beszakadt a Telekom épülő székháza

Népszava|2017. márc 15. 08:05
[A+ A-]

Nyolcvan köbméternyi betonnal a tetején beszakadt egy zárófödém a Groupama Aréna melletti gigaberuházás helyszínén. Egy embernek megsérült a térde.

Baleset történt a Telekom székház építése közben a Groupama Arénánál – tudta meg az atv.hu két egymástól független forrásból. A portál értesülései szerint hétfőn átszakadt egy 80 köbméternyi betonnal terhelt zárófödém. Egy másik forrásuk arról számolt be, hogy a baleset következtében három emelet összeszakadt.

A Wing Zrt., a székház fejlesztője megerősítette, hogy baleset történt az építkezésen, pontos információért azonban a projektet kivitelező Market építő Zrt. sajtóreferenséhez irányította a portált, aki a következő közleményt küldte:

„Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Telekom Székház építkezésen betonozás közben, egy anyaghiba miatt megsérült az egyik födémzsaluzat, melynek okát jelenleg is körültekintően vizsgálják szakembereink. Pillanatnyilag a kárfelmérés- és annak elhárítása folyik. A fentiek során sajnos könnyebb térdsérülés érte egyik kollégánkat, tudomásunk szerint állapota nem súlyos, ám elővigyázatosságból kórházba szállíttattuk. Több sérülés nem történt. Egyértelműen cáfoljuk azon értesülésüket, hogy az épület három emelete is megsérült volna.”

Lájkoljon minket a Facebook-on is!