Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Különös bűneset Pest megyében- Rabolt, majd öngyilkos lett a férfi

nepszava.hu|2017. márc 16. 07:10
[A+ A-]

MTI Fotó: Kovács Tamás

A police.hu információi szerint az eset ma hajnalban történt, a férfi az M7-es autópálya Pest megyei és Fejér megyei szakaszán egy férfi több benzinkutat is kirabolt, ennek során a bevételt követelve több esetben lövést is leadott, majd a pénzt átvéve elmenekült a helyszínről. A lövésekkel összefüggésben személyi sérülés nem történt.

Ezt manapság akár hétköznapi bűnesetnek is mondhatnánk - dacára Pintér két hét alatt rendet teszünk Sándor 2010-ben elhangzott ígéretének - ám, ami ezután történt, elgondolkoztató. 

A férfi menekülése során Székesfehérvár közigazgatási területén, a 63-as számú főút és a 8-as számú főút kereszteződésében található körforgalomban balesetet szenvedett, majd öngyilkosságot követett el.

Miért? 

Az avatatlan szemlélő azt gondolná, hogy aki például lövöldöz egy rablás során, nyilván elvetemült bűnöző, ám szakértők rendre korrigálják a közvélekedést; a feltűnő agresszió mögött gyakran inkább félelem és rutintalanság áll. Mi lehetett az oka, hogy a sikeres rablások ellenére megölte magát a férfi? Egy szorult, csapdahelyzetből adódó kétségbeesett akció utáni pánik? Esetleg lelkifurdalás? Szégyen? Vagy valami egészen más?

Talán később kiderül.  

Lájkoljon minket a Facebook-on is!