Előző
Következő
új cikk

Belföld

Együtt: Putyin fizet, Orbán hazudik

nepszava.hu|2017. márc 16. 09:16
[A+ A-]

A Fideszben továbbra sem tudják felfogni és elfogadni, hogy vannak a közügyek iránt elkötelezett emberek, közösségek, akik és amelyek nem pénzért cselekszenek, hanem meggyőződésből - írja közleményében az ellenzéki párt, kiemelve:  az Együttben elkötelezett, a meggyőződésük és a Fidesz ellen vívott küzdelmük mellett kitartó emberek dolgoznak, a legtöbben önkéntesként. 

A dokumentum szerint a bátorságukat, összetartásukat és elkötelezettségüket március 15-én is bizonyították.

A Fidesznek a politika immár végérvényesen a pénzről, lopásról, hazugságról szól. Hazudik Orbán Viktor, aki megint Brüsszeltől féltette hazánkat, pedig éppen ő árusítja ki Magyarországot a sokkal veszélyesebb, Putyin által vezetett Oroszországnak. Hazudik a Fidelitas, aminek ma is csak egy buta és hazug Soros Györgyözésre futotta. Hazudik a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint Juhász Péter pártelnök letagadta az állami pénzzel kitömött, az állami ünnepet biztosító Valton biztonsági őreinek, hogy nincs nála síp. Juhász Péter ezzel szemben éppen azt mondta a biztonságiaknak, hogy ha valaki bejön és nincs nála síp, ő maga ad neki.

Hazudik az állami hirdetési pénzekkel kitömött, fideszes pártmédia, a 888.hu is: állításukkal ellentétben nem igaz, hogy Juhász Péter nem volt hajlandó egyeztetni a rendőrséggel. A pártelnököt 9 óra 39 perckor hívták fel telefonon, hogy 9.45-re menjen be a Teve utcába egyeztetni. Ezt természetesen nem tudta vállalni Juhász Péter, már csak azért sem, mert 10.00 órára hirdetett meg nyilvános eseményt. A fideszes lakájmédia hazugságával ellentétben az az igazság, hogy Juhász Péter mindig rugalmasan áll a rendőrségi egyeztetésekhez; tegnap este 21.00 órakor is a BRFK-n volt.

A Fidesz ma már szimpatizánsait is elhazudja, akiket közpénzen fenntartott járművekkel és focicsapatok buszaival szállítottak az állami ünnepségre - írja az Együtt a Korszakváltók Pártja március 15-én kiadott közleményében. 

Lájkoljon minket a Facebook-on is!