Előző
Következő
új cikk

Belföld

Palesztin kislány nyerte a '48-as rajzversenyt Kocsis Mátééknál

nepszava.hu|2017. márc 16. 16:26
[A+ A-]

„Egy palesztin ügyfelünk lánya, Hazim Ismail Hadil lett a „Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hősei” című önkormányzati rajzpályázat egyik győztese Józsefvárosban” – írta Facebook-oldalán a Menedék civil szervezet. 

A rajz a Teleki téren élőben is megtekinthető - írta közösségi oldalán a Menedék, amit a hvg.hu szúrt ki. A szervezetet a Fidesz szerint egyébként Soros György pénzeli, és más ilyen szervezetekkel együtt hazugságokkal támadja a határvédő magyar rendőröket. Érdekesség, hogy pont ma ítéltek el két hatósági személyt menekültek bántalmazása miatt, miután egyikük szolgálatteljesítés közben jobb térdével arcon rúgott egy ülő embert, másikuk közvetlen közelről könnygázzal arcon fújta a határkerítés túloldalán lévő menekültet.

Józsefváros polgármestere egyébként a fideszes Kocsis Máté, aki a Fidesz népszavazást megelőző országjárásán, szeptemberben arról beszélt, miért veszélyes a „példátlan migrációs hullám”, amelynek „utánpótlása korlátlan”. Beszéde végén még azt is közölte, nehogy valaki azt higgye, hogy a migránsoknak a kormány a határ mellett épít majd egy szeparált tábort, egy várost.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!