Előző
Következő
új cikk

Belföld

Havas Henriket kirúgták Mészáros lapjától is

nepszava.hu|2017. márc 17. 13:07
[A+ A-]

Forrás: Facebook/Havas Henrik

Havas Henrik igen csak pórul járt az emlékezetes Facebook-posztjával, amiben Molnár Anikóhoz és Kelemen Annához hasonlított Vajna Tímeát, ugyanis a TV2 után újabb médium bocsátotta el. A műsorvezetővel tegnap délután közölték telefonon, hogy nem kell többet írnia a Mészáros Lőrinc tulajdonolta HOT! Magazinba.

„Én csak azt nem értem, hogy mire várt eddig a Lőrinc?” – tette fel kérdését Havas Henrik a Facebookon, miután Andy Vajna csatornája után Mészáros lapjától is elbocsátották. Az ATV-nél (még) dolgozó műsorvezető posztjában megjegyezte, hogy épp a hívás előtt nem sokkal jegyezte meg a titkárnőjének: „csak arra vagyok kíváncsi, mikor veszik észre, hogy minden héten abba a HOT! Magazinba írok tárcát, amelyik momentán a Mészáros Lőrincé”.

Havas közösségi oldalán megjegyezte: „Én az ő helyében csak-csak beleolvasnék azokba a nyomtatványokba, amiket én (mármint Lőrinc) adok ki, és hát azért hogy van az, hogy hónapokig nem szólt senki Lőrincnek (aki nem olvas), hogy a Havas minden héten ír a HOT! Magazinba (ami már jó ideje a Lőrincé). Na most, két eset van. Észrevették, és tudták, hogy én írok a lapba, de nem szóltak Lőrincnek, mert szerették, amit írtam (nyugi, csak fantáziálok!). A valószínűbb az, hogy Lőrinc kifejezetten olyan emberekkel veszi körül magát, akik hozzá hasonlóan, nem olvasnak. De még az is lehet, hogy meg se mondták Lőrincnek, hogy az övé a HOT! Magazin! Azt hiszem, kezdenek összecsapni a fejem fölött a hullámok” – összegzett Havas, aki a Vajna Tímeáról szóló Facebook-posztjával indította el a lavinát.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!