Előző
Következő
új cikk

Belföld

Lemondott a "mutogatós bácsi" Gergác István főkonzul

nepszava.hu|2017. márc 17. 15:26
[A+ A-]

Egy ehhez hasonló floridai strandon történt a kínos eset - Florida/Google Earth

Hat szeméremsértőt - valamennyien élemedett korú férfiak -  fogtak el álcázott nyomozók a Florida állambeli Saratosa egyik strandján: a mutogatósok között van Gergátz István, Magyarország helyi tiszteletbeli konzulja is - írta meg elsőként a sztorit a Magyar Nemzet február végén. 

Nemi szervét mutogatta egy saratosai strandon Magyarország helyi tiszteletbeli konzulja – állítják a helyi hatóságok: a 71 éves Stephen Gergatzot, vagyis Gergátz Istvánt rajtaütés során, öt másik mutogatós társaságában fogták el civil ruhás – azaz fürdőruhás – nyomozók, akik razziát tartottak a Velence nevű strandon. A hat, szeméremsértéssel gyanúsított férfi között egy 80 éves aggastyán is volt, a szatírok állítólag nemi szervüket villantották ki, és tisztességtelen ajánlatokat tettek a fürdőzőknek- írta a lap. 

Most pedig a 24.hu közölte, hogy pár napja lemondott a mutogatós konzul. Szijjártó Péter Mesterházy Attila kérdésére adott válaszában közölte, hogy Gergác István március 3-án azonnali hatállyal lemondott posztjáról. A tiszteletbeli konzul a portálnak korábban azt mondta, nem érzi bűnösnek magát.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!