Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Csuja Imre: meghalt a fiam, és erről én is tehetek

nepszava.hu|2017. márc 17. 20:15
[A+ A-]

Forrás: Örkény Színház/Facebook

A népszerű színész érthető módon nem szeret beszélni az évekkel ezelőtt történt tragédiáról, mint a Best magazinnak elmondta, azért tesz kivételt, hátha ezzel segít azoknak, akiknek még nem késő.

Meghalt a fiam. Tizennégy éve történt, de még ma is beszélünk róla a feleségemmel. Elővesszük a régi fényképeit, felidéződnek az emlékek, amiket közösen, nagy vidámsággal élünk meg. (...)

Aztán jöttek a dühkitörések, és azt hittük, mindez életkori sajátosság. Ma már tudom, hogy nem, de már késő. Ha egy szülő észreveszi a gyerekén, hogy megváltozott a viselkedése, ne habozzon, vigye el orvoshoz. Sokáig hibáztattam magam, hogy gyanútlan voltam, gyanútlanok voltunk  – mondta a lapnak Csuja Imre.

Elmondta azt is, hogy amikor elbeszélgettek a fiúkkal, ő közölte velük, hogy nem akar élni. A szülők nevelési tanácsadóhoz vitték, aki beutalta a pszichiátriára, de arra a látogatásra már nem került sor.

Iszonyatos ürességet éreztem, de ott volt a másik két gyerekünk. (...) Az ember tehetetlen, és ezt nem lehet feldolgozni ennyi év után sem. Tizennégy éve mindennap ordítok magamban - mondja a soha nem múló apai fájdalomról. ( forrás: life.hu)

Lájkoljon minket a Facebook-on is!