Előző
Következő
új cikk

Kultúra

StílusKalauz - Frissítő arckezelés

Népszava|2017. márc 20. 05:46
[A+ A-]

Somogyi Zoltán és Iszak Eszter Forrás: RTL Klub

Iszak Eszter, a VIVA csatorna műsorvezetője néhány hete társult Somogyi Zoltánhoz az RTL Klub hétvégi életmódmagazinjában. A vasárnap kora délután futó StílusKalauz a szőke lánnyal felvértezve, lehet, hogy többeket képes megszólítani. Hiszen Iszak személyében egy, a fiatalabb korosztály körében nagyon népszerű sztár igazolt az RTL-hez: rendszeresen szerepel különböző magazinok címlapján, élénken foglalkoztatja a bulvárt.

A társműsorvezetővel Somogyi Zoltán is jól járt, aki a legutóbbi adásban maga árulta el, hogy a női szépségtippekben kevésbé jártas. Mint a legtöbb férfi, alapvetően csak a kész sminkkel találkozik, a tökéletes megjelenés mögötti hosszú készülődés nem az ő asztala. Ellenben Iszak, aki az egyik parfümcég videósorozatában hol szemöldökformázásra, hol kontúrozásra tanítja nézőit, összességében élvezetesen tudja tálalni a szépészeti tippeket. A StílusKalauz huszonöt perces műsoridővel készül, ez ebben a témában éppen elegendő.

A legutóbbi adás szűk félórájában jutott idő arra is, hogy csábító szempillákat, szépségversenyeket, a csillogó hollywoodi kinézetet és egy magániskolát is felvegyenek az étlapra. A hétköznapi eleganciát képviselő Somogyi és a visszafogottan is ízléses Iszak jó páros együtt: ott segítik ki egymást, ahol a másiknak kicsit hepehupásabb a talaj. Noha műsoruk nem csak csontig rágott témákkal foglalkozik és megmutatja a szépészet szakmai tudást igénylő oldalát is, kicsit mégis erőltetett.

Hiába az évek tapasztalata, egy-egy megszólalásuk, reakciójuk olyanná teszi őket, mintha egy teleshop reklám bugyuta dialógusát adnák. Iszak néha elrettentően művi, arról nem is szólva, hogy egy beszédtanárnak lenne vele dolga. Naná, hogy a csinos pofi „frissítő arckezelés” a műsor számára, de szerencsés lenne, ha a felszíni átalakulást mélyebbre ható változások is követnék.

M.M.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!