Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Szörnyethalt a világbajnok kajakos

Népszava|2017. márc 19. 18:09
[A+ A-]

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Valakivel versenyezhetett a TV2 Tények információi szerint az az autós, aki hátulról letarolt egy másik kocsit Budapesten, a III. kerületi Szentendrei úton szombatra virradó éjjel. 

A piros lámpánál várakozó, vétlen autóban Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakos, a MULTI Vízisport Sportegyesület sportolója ült, ő és egy másik, szintén 22 éves fiatal is szörnyethalt, a tűzoltóknak kellett kivágniuk a holttesteket a roncsból.

A balesetet okozó jármű vezetőjét, egy súlyosan megsérült 28 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, őrizetbe vették, és egyben kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset 1 óra 15 perckor történt a Szentendrei út 237. szám előtt. A körülmények egyelőre tisztázatlanok. A baleset másik áldozata Deli Bálint. Róla korábbi iskolája, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium emlékezik hétfőn délben az aulában. Azt kérik, mindenki vigyen egy szál virágot, mondjon egy jó szót, ha van szép emléke Bálintról.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!