Előző
Következő
új cikk

Belföld

A szélsőjobb nemzetközi fészke lesz Budapest?

Népszava-információ|2017. márc 19. 23:35
[A+ A-]

„Magyarország már most is egy nagyon jó központ, van egy közösség emigrált nacionalistákból, akik itt építik magukat. Vannak franciák, olaszok, svédek és britek is csordogálnak. Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi balhé elkezdődik a Nyugaton az Al-Kaidával és az ISIS-szel, akkor ez a mostani csordogálás igazi árhullám lesz.” - ezt Nick Griffin, a szélsőjobboldali British National Party (BNP) volt vezetője mondta a 444-nek, amikor az Identitárius Egyetemisták Szövetsége által rendezett Stop Operation Soros! konferencia szünetében beszélgettek vele, és elárulta, hogy hat hónapon belül Magyarországra költözik.

Griffin és egy sor másik európai szélsőjobbos szervezet vezetője arról tanácskoztak, hogy milyen károkat okoz a kontinensnek Soros György.

A brit politikus a magyar kormány nagy rajongójának tűnik, szerinte a Soros-szervezetek kiszorítása, a határra húzott kerítés és a családok támogatása is olyan lépések, amik vonzóvá teszik Magyarországot, és emiatt fognak hamarosan tömegek ide vágyni.

„Nagyon remélem, hogy Magyarország, a magyar kormány és a magyar emberek befogadják majd ezeket a Nyugat-Európából érkező valódi menekülteket, és a liberálisokat viszont nem engedik be, akik ezt az egész helyzetet előidézték Nyugaton.”

Lájkoljon minket a Facebook-on is!