Előző
Következő
új cikk

Belföld

Lesz-e eső a tüntetők nyakába szombaton? Olvasson!

Népszava|2017. ápr 14. 16:52
[A+ A-]

Forrás: Nem maradunk csendben/Facebook

Szombaton északkeleten is megnövekszik a felhőzet, többnyire erősen felhős lesz az ég, inkább csak rövid napos időszakokra számíthatunk. Szórványosan valószínű eső, záporeső. A helyenként még erős északnyugati szél mérséklődik, szombaton elsősorban az északi országrészben élénkül meg a délnyugati szél. Hajnalban 4-10, (északkeleten -2, +3) napközben 15-20 fok között várható a hőmérséklet.

VASÁRNAP, ÁPRILIS 16. 
Többször megnövekszik a felhőzet, több-kevesebb napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megerősödik.  A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 7, a legmagasabb 15 fok körül alakul.

HÉTFŐ, ÁPRILIS 17.
Eleinte többször megnövekszik a felhőzet, majd többnyire erősen felhős lesz az ég. Eső, zápor előfordulhat.  Az északnyugati szél helyenként megélénkül. Hajnalban 3, napközben 15 fok körül várható a hőmérséklet 

KEDD, ÁPRILIS 18. 
Túlnyomóan borult lesz az ég. Eső, zápor is lehet.  A déli, majd az északnyugatira forduló szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik.  A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, a legmagasabb már csak  10 fok körül alakul.

SZERDA, ÁPRILIS 19. 
Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Eső, zápor valószínű. Az északnyugati szél viharossá fokozódik. Hajnalban 2, napközben mindössze a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 fok körül alakul.

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 20.
Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Eső, zápor kialakulhat.  Az északnyugati szél viharossá fokozódik.  A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2, a legmagasabb 9 fok körül várható.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!