Előző
Következő
új cikk

Belföld

Kormányközeli lap munkatársa kér bocsánatot "minden leütött betűért"

nepszava.hu|2017. ápr 15. 15:08
[A+ A-]

Szóval én aztán tényleg nem vettem részt ebben az egészben, de így is fontosnak tartom, hogy bocsánatot kérjek minden egyes leütött billentyűmért, amivel ez a szargödör valaha is jól járt akár csak egy kicsit is - közli az újságíró a tumbleren. Noha nem manapság, amikor már végképp eldurvult a helyzet, és csak rövid ideig dolgozott a Ripostnál, az undora kitart, sőt fokozódik, ezért érezte szükségét a bocsánatkérésnek. Minderről meglehetősen keresetlen szavakkal számol be az említett felületen.

Részlet az írásból (szöveghűen):

Úgy másfél évvel ezelőtt három hónapot lehúztam a ripostnál. akkor is tudtam, hogy szar hely, de pár engem akkoriban épp körülvevő rosszember miatt még így is jobban jártam. akkoriban egy kissé komplexusos tróger bulvár volt az egész, ahova persze kellett nyomni a híreket a migránsról (az egyetlen örök címkeként előkerülő új népvándorlás rovatba), de hát én ilyenekker akkoriban egyáltalán nem akartam foglalkozni. igazából még az se volt elviselhetetlen, amikor ómolnár miklós a maga legendás karizmájával bejött okoskodni arról, hogy persze biztos jó emberek a menekültek dehát senki nem akar a szomszédjába egyet sem, és a valósággal ápolt különös viszonya is inkább csak kényelmetlen volt akkor, mikor lapszemlés címeket írt át nettó hazugságra, hogy bennük legyen a “glamour” (erről amúgy korábban egy story-gálán még a SZTÁRMAGAZIN) főszerkesztőjeként beszélt, ott nyilvánosan be is ismerte kicsit pajkosan mosolyogva, hogy a valóságot néha fel kell kell tupíroznia, csak ugye akkor még nem gondolta volna senki, hogy ez politikai vonalon is mehet majd)

Péntek este a korábbiakhoz képest is beláthatatlan mélységekbe süllyedt a kormánysajtó - írja a 444.hu. Azzal álltak bosszút Gulyás Márton hétfői akciójáért, és a tárgyalást követő jelentős médiafigyelemért, hogy az aktivista magánéletéről tettek ki lejáratónak szánt cikket, egy társkereső oldalon használt képeit is csatolva hozzá. Először a Ripost írt erről, majd - természetesen - követte az Origo is. Gulyás péntek éjjel videóüzenetben reagált: A két cikknek alapvetően az a kérdése, hogy Gulyás Márton buzeráns vagy-e? Ezért arra biztatnám a Ripost és az Origó munkatársait, hogy jöjjenek oda¨[a tüntetésre], és ha szembeállnak velem, és szemtől-szembe felteszik a kérdést, akkor meg fogják kapni rá a megfelelő választ.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!