Előző
Következő
új cikk

Belföld

Húsvét vasárnap a felhők is "utcára vonulnak" ( de napsütés is lesz )

nepszava.hu|2017. ápr 15. 17:33
[A+ A-]

Thinkstock fotó

Húsvét vasárnap a felhőátvonulások mellett rövidebb-hosszabb napos időszakokra is számíthatunk, de futó zápor elszórtan továbbra is lehet. Napközben szinte országszerte megerősödik a szél. Hajnalban 4-10, napközben 13-18 fok között alakul a hőmérséklet.

HÉTFŐ, ÁPRILIS 17.
Eleinte többször megnövekszik a felhőzet, majd többnyire erősen felhős lesz az ég. Eső, zápor előfordulhat. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. Hajnalban 3, napközben 15 fok körül várható a hőmérséklet

KEDD, ÁPRILIS 18.
Túlnyomóan borult lesz az ég. Eső, zápor is lehet. A déli, majd az északnyugatira forduló szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, a legmagasabb már csak 10 fok körül alakul.

SZERDA, ÁPRILIS 19.
Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Eső, zápor valószínű. Az északnyugati szél viharossá fokozódik. Hajnalban 2, napközben mindössze a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 fok körül alakul.

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 20.
Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Eső, zápor kialakulhat. Az északnyugati szél viharossá fokozódik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2, a legmagasabb 9 fok körül várható.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!