Előző
Következő
új cikk

Belföld

Nem megy a konzultáció

MTI|2017. ápr 18. 13:43
[A+ A-]

Hollik István KDNP-s képviselő egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy információi szerint a visszaküldött kérdőívek száma meghaladta a 100 ezret. Reményének adott hangot, hogy egyre többen felismerik, a kérdőívben szereplő kérdések fontos nemzeti ügyekre vonatkoznak.

A KDNP szerint Brüsszel megtámadta a rezsicsökkentést. Hollik István azt mondta: meg kell állítani Brüsszelt, meg kell védeni a rezsicsökkentést, meg kell akadályozni a magyar családokra veszélyes energiauniót. A kormánypárti politikus felidézte, az Európai Bizottság tavaly novemberben hozta nyilvánosságra az energiaunióról szóló javaslatát. Ebben egyértelműen benne van, hogy a bizottság meg akarja szüntetni az áram esetében a nemzeti ármegállapítást jogát, és ezt Brüsszelbe akarják telepíteni. 

Hollik István arra kérte a magyar embereket, akik meg akarják védeni a rezsicsökkentést, hogy töltsék ki a nemzeti konzultáció kérdőívét és így támogassák a kormányt abban, hogy ellen tudjon állni a brüsszeli szándéknak.

A 24.hu információi szerint egyébként a konzultáció nyomdai költsége nettó 68,1 millió forintba, a postázás pedig nettó 881,5 millió forintba került.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!