Előző
Következő
új cikk

Belföld

Ítéletidő - Késésekre figyelmeztetett a MÁV

Népszava-információ|2017. ápr 19. 15:58
[A+ A-]

A kép illusztráció! FOTÓ: Thinkstock

A katasztrófavédelem nagy erőkkel dolgozik a kidőlt fák eltávolításán, ami hosszabb időt vesz igénybe. Az utasok a mai - szerdai - napon számítsanak a korlátozásokra, vonatkimaradásokra és jelentős késésekre - közölte a MÁV. 

A tájékoztatás szerint  Isaszeg–Gödöllő–Aszód állomások között vonatpótló buszok közlekednek, a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon Gödöllő és Aszód között ugyanis leszakadt a felsővezeték. Áramtalanítani kellett a rendszert zárlatok miatt, amelyet faágak okoztak. A vonatok Isaszegen és Aszódon vesztegelnek. 

A vonatpótló autóbuszokra a megváltott menetjegyek érvényesek, a buszok az állomás előtti térről indulnak. A vonatpótló autóbuszon kerekes székes utazás, csoportok együttes elhelyezése és kerékpárszállítás nem lehetséges. A vonatpótló autóbuszok minden megállóhelyen megállnak. A Miskolc felől Budapestre tartó IC és gyorsvonatok csak Hatvanig közlekednek és onnan térnek vissza.  

Lapunk megkeresésére közölték: várhatóan késő délután már nem kell pótlóbuszokra átszállni, így estére visszaállhat a menetrendszerű közlekedés a Budapest–Hatvan–Miskolc, valamint az egri vonalon.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!