Előző
Következő
új cikk

Sport

Feljelentik a felcsúti alapítványt a tao-pénzek miatt - Videó!

MTI-információ|2017. ápr 19. 18:00
[A+ A-]

A Demokratikus Koalíció közérdekű adattal való visszaélés miatt feljelenti a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt, miután a szervezet nem tett eleget egy bírósági döntésnek.

Földi Judit, a párt elnökségi tagja arra hivatkozott, hogy a DK korábban beperelte "az ország legnagyobb tao-temetőjét", a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. A bíróság jogerős döntése után az alapítványnak 15 napja volt kiadni, hogy mire költötték a több milliárd forint tao-támogatásként kapott közpénzt, de a párt a határidő lejárta után sem kapta meg a számlákat és szerződéseket - tette hozzá. A Demokratikus Koalíció arra volt kíváncsi, hogy mire költötték azokat a milliárdokat, amiket tao-pénzként kaptak, hány milliárd ment a Mészáros és Mészáros Kft-nek vagy más Orbán-közeli magáncégnek - mondta a politikus.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterre utalva úgy fogalmazott: "Orbán Viktor strómanja" láthatóan úgy gondolja, hogy a törvények felett áll, neki mindent szabad, rá nem vonatkoznak a bírósági döntések. A vegzált civilek már most is átláthatóbbak, mint maga a miniszterelnök és "felcsúti birodalma" - fogalmazott Földi Judit.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!